Post by treasdendoorssandsen on Feb 16, 2022 19:31:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crab War: Idle Swarm Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečnú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Crab War: Idle Swarm Evolution 2022 version ▞▞▞
Cats & Dogs 3D معمولی hqy
Hral som veľa nečinných klikačov, ale povedal by som, že táto hra je určite v top 3. Je veľmi priamočiara, páči sa mi ten koncept, za postup nemusíte platiť peniaze a reklamy sa oplatí sledovať. Celkovo skvelá hra.
Pripadá mi to ako klon Tap Titans 2. Ešte som sa veľmi nedostal, ale zdá sa mi to oveľa jednoduchšie vo svojej mechanike, takže stráca hviezdu pre nedostatok hĺbky. Veľmi pekná hra však.
Nepreskočiteľné cutscény, príbeh ma nezaujíma
Najlepšia hra vôbec. Tááák cool a tááák dobrodružná!!
Crab War: Idle Swarm Evolution Nuotykių ysv
Myslím si, že je to skvelé, všetky spôsoby, ako môžete formovať kraby, aby ste zmenili svoj zážitok z hry, ukazujú, že nepoznáte ten pocit ako iný človek, vďaka čomu je jedinečný. Hry Appxplore sú skvelé na plynutie času ako svetlo, čo je ďalšia hra, ktorú by som odporučil.
Posiela vám upozornenia, aj keď sú vypnuté. To je ťažké, ďakujem.
Hral som túto hru už predtým, ale táto hra nebola taká oneskorená ako teraz, omylom som zmenil jazyk na japončinu a potom sa mi nejako podarilo zmeniť ju späť na angličtinu z japončiny
Crab War: Idle Swarm Evolution Adventure jpth
Война крабов Приключения llrr
popiči
Ppc
Pretože grafika je dobrá a nie sú tam žiadne chyby a dajú vám veci zadarmo, ak urobíte určité Odmeny, hra vás nepodvádza ako iné hry, zvyčajne sa darí lepšie ako väčšina hier, takže na vašom mieste by som si ju stiahol. Uistite sa, že 2 tiež získaj Auto Tapper, veľmi ti to pomôže, pretože môžeš ísť do AFK a dostaneš milión za to, že budeš ďaleko od svojho telefónu alebo tabletu, myslím, že si budeš myslieť, že je to 5, je to najlepšia hra, nemôžem povedať, aká dobrá je to bye bye-bye v poriadku nezabudnite stiahnuť
Prehrávanie hry prvýkrát, ale hra nie je na začiatku. t.j. kraby sa už vyvinuli a nie je možné ich resetovať. inak dobra hra.
Myseľ otupujúca nuda, žiadna stratégia, stačí kliknúť. Po niekoľkých minútach sa zrútil a nešiel reštartovať. Čoskoro odinštalované.
Hra je dobrá, len veľa padá, nemôžem hrať ani 10 minút
Pekná grafika a veľa zábavy
1+
Táto hra je skvelá! Je to pekelne návykové. Grafika je pekná a malé kraby sú také roztomilé. Ich reklamný systém je pôsobivý. Môžete si pozrieť inzerát na ocenenie alebo ho zavrieť. Nie sú vo vás vnútené. Obchod má tiež naozaj dobrú cenu a môžete v ňom minúť veľa hernej meny. Fantastická práca!
Žiadne dobrodružstvo tu, len ťuknite na titánov s krabmi
Pekná grafika
Zábavná klikačka
Epická hra Milujem to ...
Táto hra sa mi páči a je pekná
Zatiaľ to bola dobrá hra.... Odmeny za reklamu by mohli byť lepšie a o niečo menšie množstvo reklám
Milujem túto hru, hodnotím ju ako dvojhviezdu
Je to super hra
Ako to získa 1 hviezdičku a nie 10? toto je jediná najlepšia hra, akú som kedy hral. Je taká dobrá, pretože keď ste tou hrou, nemáte problém dostať sa na ďalšiu úroveň, keď na tej predchádzajúcej (Aspoň pre mňa) A hra nenúti môžete sledovať reklamy ako každú inú hru. Vďaka Bohu za to
dať viac zlata, je také ťažké zarobiť, že ho veľa ľudí vymazalo
Nie je to zlé. Pekný štýl škriatkov. Nič zásadné dobré alebo zlé, takže ak máte radi hry na klepnutie, oplatí sa to vyskúšať.
najprv zábava, ale potom bolo naozaj ťažké získať peniaze
Na začiatku je veľmi návykový, ale asi týždeň v hre sa to veľmi zničí, takže nie je veľmi odmeňujúce za množstvo času stráveného hraním hry.
Kraby...morské korytnačky! Počkaj; sú v mori korytnačky? Ummm... Kraby... ostatné morské korytnačky! Vo všetkej vážnosti bola táto hra doteraz skvelá. Sám som to hral prvýkrát, ale videl som to na zariadení priateľov pred mnohými mesiacmi. Vyzerá to dokonca krásne teraz, takže žiadna kritika v tomto smere. Celkovo celkom pekné balenie.
Tukanie na obrazovku
Je to v poriadku, nie som si istý, prečo existuje toľko nadšených recenzií. Pokiaľ viem, je to v podstate len klon hry Tap Titans s rôznymi umeleckými dielami.
Ešte raz som to povedal pred chvíľou, že táto hra odviedla dobrú prácu, ale teraz odviedla Úžasnú prácu, je zábavná a trochu relaxačná, ďakujem, že ste na hru nezabudli.
platíte nám za písanie recenzií? otázne. hru úplne ľahko porazíte pomocou automatického kliknutia
Naozaj sa mi páči, aká jedinečná je táto hra na klepanie, aj keď si myslím, že po aktualizácii je chyba (predpokladám). Keď si pozriete reklamu na Abysswyrm, zdá sa, že plazy sa odpudzujú viac dozadu až do tej miery, že ich nevidíte. Zdá sa, že aj text je menší. Nie som si istý, či je to chyba alebo úmyselné vloženie, hoci som to tam chcel dať. Inak sa mi ten koncept páči. Tiež sa mi páči, ako motýle sú spôsob, ako umiestniť reklamy, pretože ich sledujem, aby som zvýšil.
Crab War: Idle Swarm Evolution Cabaran hepl
Hra sa neotvára a hovorí, že musím aktualizovať najnovšiu verziu BT Hrám najnovšiu verziu, potom sa neotvára?
Dobrá hra no